Contact

Kopje koffie?

Liever een good old fashioned face to face gesprek? Kom gezellig langs voor een bakkie pleur, thee of fris. Wil je van te voren bellen als je langs wilt komen? Dan zorgen wij dat het kantoor netjes is!

Mail ons!

Benieuwd naar de mogelijkheden of andere vragen? Mail ons dan op zinho@zinhodrion.com.

Geen gehoor

Als je niemand te pakken krijgt, wil je dan onze voicemail inspreken en erbij vermelden waar je naar op zoek bent? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op!

Liever een bericht versturen?

Op de e-mail zijn we altijd goed bereikbaar. Heb je vragen over een nieuwe bestelling, wat de mogelijkheden zijn of wil je simpelweg even kletsen over wat kleding voor jouw merk of bedrijf kan betekenen? Stuur dan een mailtje naar zinho@zinhodrion.com. We proberen altijd binnen 24 uur bij je terug te komen met een reactie.

Langskomen op kantoor?

Kom vooral langs als je in de buurt van Capelle bent, wij zijn te vinden op de Hoofdweg 370, 4 afslagen van de snelweg. Wel zouden we het fijn vinden als je even een afspraak maakt, zodat wij zeker weten dat er iemand aanwezig is om je optimaal te kunnen helpen. Zoek een parkeerplekje en rol bij ons naar binnen. Wij serveren fijne koffie of water met bubbels en aardbeien smaak (sorry die smaak is op)!